Aanvraag toegang afgeschermde familiedeel.Startpagina van het afgeschermde Familiedeel.

Omdat in het Familiedeel voornamelijk specifieke familie items getoond of beschreven worden, waarvoor een openbare beschikbaarstelling geen meerwaarde biedt, maar juist voor direct betrokkenen interessant kunnen zijn, krijgen uitsluitend familieleden toegang tot de bestanden in dit deel.

 Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je krijgt daarna van mij een lijst met enkele afspraken. Na akkoord met deze afspraken en het verstrekken van enkele aanvullende gegevens, kun je dan met de daarna toegezonden "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" inloggen in het Familiedeel. (Middels het "Login Form" in de rechtermarge.)

Ook voor aanvullingen of wijzigingen in de gegevens van de "STAMBOOM-BUIJS" graag via het   contactformulier van mijn website. Zie Hierboven in het HoofdMenu "Contact Stamboom". Graag voor het invullen nota nemen van info in 'Overige informatie' van dit formulier.


 Goede voornemens gehad. Maar wreed teruggefloten.

1 maart 2021 ben ik getroffen door een hersenbloeding (CVA-SAB). Na ziekenhuisopnames in Bergen op Zoom en Rotterdam (UMC) en een revalidatie van enkele weken in Wiekendael (Roosendaal), ben ik thuis weer aan het opkrabbelen. Een periode die lang zal gaan duren. Deskundigen hebben het over een jaar.

Gelukkig heb ik weinig (merkbare) uitval. Maar het emotionele en cognitieve heeft wel een dreun gekregen en het staat me nu minder toe erg veel en langdurig aandacht aan de Stamboom te geven.

Lopende en beperkte zaken kan en wil ik wel blijven afwerken.
Dus het actualiseren van de stamboomgegevens in het stamboomprogramma op mijn laptop, blijft nog steeds mogelijk.
Of dat meteen terug te zien is in de website, moet echter even wachten.
Dat uploaden is namelijk best veelomvattend: Een spanningsboog die ik nu nog niet kan opbrengen.

Eind juni 2021een afsluitend gesprek met de neuroloog in Rotterdam gehad, die weer hoop gaf.

Regelmatig ervaringen die perspectief geven. Een behoorlijke fietstocht (zij het ondersteund!) is weer mogelijk. Ben weer een week (in juli 2022) in Friesland met de caravan op vakantie geweest. Het zeilen bleek niet verleerd!
Ook weer meerdere repetities met de Harmonie gehad. De technische vaardigheden op mijn instrument vragen een terdege onderhoud. Maar niet alle automatismen zijn weg.

Allemaal leuk en erg positief.

Maar een realiteit blijft dat een forse inzet, m.n. op cognitief gebied regelmatig wordt afgestraft met een terugval. Rustnemen is dan het devies. Met daarbij het vermijden van een prikkelvolle omgeving
Het blijft dus voorzichtig aan doen. Met regelmatig 2 stappen vooruit en 1 terug.
Dat is dus per saldo 1 stap vooruit!! Maar het gaat wekelijks beter.

Ga me nu verder oriƫnteren op een behandeltraject specifiek voor patienten met NAH.

En we kijken dus hoopvol vooruit.

update 28-7--2022